Skriv ut
 
50 butikker
 
 
Bilde venstre hjørne beskrivelse

Gavekort

Elektroniske gavekort er den perfekte gave - mottaker får akkurat det de ønsker seg!

Kortet kan lades med valgfritt beløp fra 100,- til 5.000,-.
 
Mottaker kan selv velge hvor kortet skal brukes, kortet kan benyttes i de aller fleste butikkene på senteret*, samt på flere populære kjøpesentre i hele Norge.
Her kan mottaker velge å handle i butikker innen mat, mote, sport, teknikk, skjønnhet og interiør. Valgene og mulighetene er uendelige!

Totalbeløpet kan deles opp og man kan handle i flere butikker med samme kort. Saldo på kortet kan man lese av i de fleste betalingsterminaler på sentrene, på gavekortautomater der de har det, eller på denne siden, og på www.sentergavekort.no.
 
Det koster kr. 10,- å kjøpe et elektronisk gavekort, omslag med plass til personlig hilsen og konvolutt følger med hvert kort.
 
Gavekortene kan kjøpes
  • i Kundesenteret på Plan 1 i senteret. Kundesenteret er åpent i senterets åpningstid. Av sikkerhetshensyn kan gavekort kun handels med bankkort (ikke kontanter).
  • på vår Webshop. Der har du mulighet til å laste inn egne bilder og gjøre gavekortet helt personlig. Kortet blir sendt til ønsket adresse per post – enkelt og greit!

Ved kjøp av gavekort fra senteret aksepteres bankkort og kredittkort som Visa og Master Card som betalingsmiddel. Vi tar ikke imot kontanter.

Gavekort

 

Se www.sentergavekort.no for en oversikt over sentrene som gavekortet kan brukes på.
 
Elektroniske gavekort er det samme som kontanter og mistet kort refunderes ikke. Kortet kan ikke innløses i kontanter, hverken helt eller delvis. Kortet har en varighet på 3 år.
 
*Gavekortet kan ikke brukes på Vinmonopolet. Vi tar forbehold om at noen butikker kan tre inn og ut av ordningen.
  

Klikk her for å få svar på ofte stilte spørsmål om gavekort

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

 

 


 

 

 

 

 

Standleie
Kontakt oss
Kundesenter
Gavekort Nordbyen
 
Nordbyen Yttersøveien 2, 3274 Larvik Tlf +47 33 16 54 54 nordbyen@steenstrom.com